Ibba

vooraanzicht

Op 14 april komen 130 nieuwe IBBA-kavels op de markt op het Homeruskwartier in Almere.

Wat is IBBA?

Iedereen in Almere kan een eigen huis bouwen. Ook wanneer uw bruto jaarinkomen tussen de €20.000 en €46.000 ligt, want dan kunt u in aanmerkingen komen voor de IbbA-regeling. De regeling is een unieke mogelijkheid die ervoor zorgt dat u onder gunstige voorwaarden een eigen huis bouwt. De regeling is verdeeld in twee categorieën: IbbA Start en IbbA Plus. ibb-dsn

G.d.H. Bouw BV en IBBA

In samenwerking met Orio Architecten heeft G.d.H. Bouw BV de duurzame woning "Going Green" ontwikkeld.

Going Green

Een woning die herkenbaar en modern is en qua materiaalgebruik onderhoudsvrij en ecologisch. Dat is de "Going Green"woning die met een aantal simpele aanpassingen zelfs energie neutraal gemaakt kan worden.

 

vaDoordat de wanden, verdiepingsvloeren en daken zijn opgebouwd met houten liggers gevuld met een organische vlas isolatie ontstaat een maximale isolatiewaarde met een zo dun mogelijke opbouw. Hierdoor ontstaat een plattegrond die niet alleen ruim, licht en goed geïsoleerd is, het heeft qua bouw de minste impact op het milieu qua uitstoot van CO2.
Tel hierbij op dat de woning 12 meter diep is, houten shingles als afwerking heeft, standaard vloerverwarming heeft, mogelijkheid biedt voor een gevel gebouwd met strobalen of als warmtemuur uitgevoerd en als laatste een witte leislag op het dak om opwarming te voorkomen en je begrijpt dat deze woning rekening houdt met alle aspecten van ecologisch bouwen.

Kortom een mooie, lichte en ruimtelijke woning met aandacht voor uw portemonnee en het milieu.

Geïnteresseerd in zelf bouwen in Almere en onze "Going Green" woning? Bezoek onze stand 14 april op de IBBA-informatidag. Van 10.00 tot 16.00 Almere Poort - Art Collage.

 

 

plattegrond Zie voor meer informatie www.ikbouwbetaalbaar.nl of neem contact met ons op.

detail