Hoofdmenu

Drijvende steigers

Drijvers

GdH Bouw b.v. is gespecialiseerd in het vervaardigen van drijvers voor diverse toepassingen. De drijvers,die onder meer te gebruiken zijn als steiger en of terras, zijn gemaakt van onverwoestbaar polyethyleen materiaal. Dit is een duurzaam materiaal waardoor de steiger een lange levensduur heeft. De drijvers zijn te verkrijgen in verschillende lengtes. Beginnend bij een lengte van 3 meter met een maximale lengte van 7.5 meter. De drijvers zijn eveneens leverbaar in verschillende diameters. De diameters zijn 315 mm, 400 mm en 500 mm. Afhankelijk van het gewenste drijfvermogen.


Variabel drijfvermogen
De drijvers zijn zo gemaakt dat een variabel drijfvermogen gerealiseerd kan worden. Op deze manier sluit de drijver zowel bij een hoge als lage waterstand altijd goed aan de kant of aan een woonboot of ark. Elke drijver bestaat uit 3 compartimenten. Elk compartiment is voorzien van een plug om water in of uit het betreffende compartiment te laten lopen waardoor het drijfvermogen wordt aangepast.


Opbouw van steiger en of terras

Onder elk steiger element komen 2 buizen. De buizen worden onderling 3 keer verbonden met PE schotten waarop een gegalvaniseerde stalen hoeklijn komt om de steiger frames op te bevestigen. De steigerdelen kunnen worden belegd met masaranduba of bankirai naar eigen keuze. Tevens is er de mogelijkheid om een afscheiding in de vorm van een leuning of reling aan te brengen naar uw eigen smaak. Dit is wel zo veilig ook als u spelende kinderen heeft.

 

Advies

Uiteraard zijn we meer dan bereid u van het juiste advies te voorzien bij de aanleg van de door u gewenste drijver. Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact opnemen.